Αχαΐα: Όλα έτοιμα για την «5η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή» | Οι αποστολές των δύο ομάδων

«Αντίστροφη μέτρηση» για την 5η Γιορτή Ερασιτέχνη Ποδοσφαιριστή, αφού έμειναν μόλις δυο μέρες για την διεξαγωγή της, με την εκδήλωση να έχει προγραμματιστεί για την Μεγάλη Τετάρτη 12 Απριλίου 2017. Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την ΕΠΣ Αχαϊας, τον Δήμο Πατρέων, τον Σύνδεσμο Προπονητών και τον Σύνδεσμο Διαιτητών έχει ήδη οργανώσει και την φετινή γιορτή, η οποία θα διεξαχθεί στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο αγώνας που θα παρακολουθήσουν φέτος οι θεατές που θα δώσουν το παρών στο Στάδιο, θα είναι σε στυλ «ΝΒΑ», αφού θα αναμετρηθούν η Δύση με την Ανατολή, με τους «Δυτικούς» να φοράνε μπλέ εμφανίσεις και τους «Ανατολικούς» λευκές.

Στην ομάδα της Δύσης προπονητές θα είναι ο Γιάννης Βογιατζής με τον Χρήστο Τσίκα, ενώ στον πάγκο της ομάδας της Ανατολής θα κάτσουν οι Βασίλης Φίλλιπας και Αλέκος Σπυρόπουλος.

Όπως ήδη γνωρίζετε, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές του ΣΕΠΑ για νέο Δ.Σ., με το ψηφοδέλτιο να είναι ήδη γεμάτο από δυνατά ονόματα του χώρου και με μεγάλη προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το παρών θα δώσει και ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος θα βραβευτεί από το Σ.Ε.Π.Α.

Το σημαντικότερο όμως της εκδήλωσης, είναι όπως κάθε χρόνο η συλλογή τροφίμων για ευπαθείς ομάδες της κοινωνίας μας που το έχουν ανάγκη, όπως και η ενίσχυση του Ταμείου Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών του Συνδέσμου.

Το «σλόγκαν» της φετινής γιορτής είναι το «Συνεχίζουμε ενωμένοι-ότι ξεκινήσαμε», θέλοντας οι άνθρωποι του Σ.Ε.Π.Α. να δείξουν ότι επιθυμούν και με το νέο Δ.Σ. να συνεχιστεί το επιτυχημένο έργο του Συνδέσμου, πάντα με την σημαντική βοήθεια και των άλλων φορέων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα έχει ως εξής :

15.00-15.30 : Προσέλευση αθλητών, παραλαβή αθλητικού υλικού και ομιλία προπονητών.

15.30-16.30 : Ομιλία Κώστα Κατσουράνη προς επίλεκτους ποδοσφαιριστές, Μικτές ομάδες, ομάδες γυναικείου ποδοσφαίρου, 7ο ΕΠΑΛ (σχολικός αθλητισμός), ποδοσφαιριστές και προπονητές του Νομού Αχαϊας.

16.30-17.00 : Προθέρμανση ομάδων και καλωσόρισμα του κόσμου από τους παρουσιαστές.

17.00-17.45 : Α’ Ημίχρονο.

17.45-18.00 : Βράβευση Κατσουράνη, Λαζανά και 4 ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών.

18.00-18.45 : Β’ Ημίχρονο

18.45-19.00 : Λήξη εκδήλωσης

Κατά την διάρκεια της γιορτής θα γίνει συλλογή τροφίμων, τα οποία θα τοποθετούνται άμεσα σε φορτηγάκι του Δήμου Πατρέων που θα βρίσκεται στο τερέν του γηπέδου.

Θα υπάρξει κουτί για την οικονομική ενίσχυση του Ταμείου Τραυματιζομένων Ποδοσφαιριστών και στις 18.30 θα γίνει καταμέτρηση του ποσού που συγκεντρώθηκε και ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του γηπέδου.

Θα πραγματοποιούνται ταυτόχρονα με την εκδήλωση και εκλογές του Συνδέσμου για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΔΥΣΗ (Χ. Τσίκας-Γ. Βογιατζής): Ανδρέας Γερασιμόπουλος (Λιμνοχώρι), Δημήτρης Μανθόπουλος (Ατρόμητος Πατρών), Θέμης Τζουραμάνης (Φωστήρας Οβρυάς), Τάσος Ηλιόπουλος (Θύελλα Πατρών), Θόδωρος Λαζανάς (Λέων Αλισσού), Ηλίας Γεωργόπουλος (Αχαϊκή), Θόδωρος Μιχαηλίδης (Διαγόρας Βραχνεΐκων), Θανάσης Παπουτσής (Πανμοβριακός), Δημήτρης Χριστόπουλος (Πήγασος Μπεγουλακίου), Αντώνης Αθανασόπουλος (Άρης Πατρών), Χρήστος Αλποχωρίτης (Αναγέννηση Πατρών), Ανδρέας Σπανός (Δόξα Παραλίας), Βασίλης Σαλαμαλίκης (Εθνικός Σαγεΐκων), Φώτης Δημητρακόπουλος (Απόλλων Εγλυκάδας), Ερβίν Κότσα (Αστέρας Τσουκαλεΐκων), Κώστας Θανόπουλος (Α.Ε. Πάτρα 2005), Κωνσταντίνος Μπρούλιας(Αχαιός Σαραβαλίου), Γιάννης Δημητρακόπουλος (Πολύτεκνος), Γιάννης Γαβριήλ (Ίκαρος Πετρωτού),
Δημήτρης Κυριακόπουλος (Πείρος Ισώματος), Δημήτρης Κασπίρης (ΑΠΣ Πάτραι), Μακρόπουλος (Φαραϊκός).

ΑΝΑΤΟΛΗ (Α. Σπυρόπουλος-Β. Φίλιππας): Τάσος Σωτηρόπουλος (Θύελλα Αιγίου), Διονύσης Στούπας (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Ξενοφών Μάρκου (Αετός Ρίου), Αντώνης Καρπάνος (Ζαβλάνι), Τάσος Παναγιώτου (Πανιώνιος/Αχιλλέας), Λεωνίδας Παπαχριστόπουλος (Κεραυνός Αγίου Βασιλείου), Κριστιάν Γκέγκα (Αετός Πατρών), Αλέξης Σπηλιόπουλος (Νίκη Προαστείου), Παναγιώτης Καραχανίδης (Ποσειδώνας Πατρών), Βύρωνας Κούστας (Δαβουρλής Κ΄92), Νίκος Διαμαντόπουλος (Ψηλαλώνια), Νίκος Μαυρούλιας (Αστέρας Τέμενης), Γιάννης Παξιμάδης (Θύελλα Αιγίου), Χάρης Σουβατζόγλου (Νέοι Παναιγιαλείου), Χρήστος Μπουκουβάλας (Φοίνικας Σαλμενίκου), Άγγελος Πρέζας (Ακράτα), Χρήστος Οικονόμου (Νέοι Παναιγιαλείου), Στέλιος Καρβούνης (Απόλλων Συνοικισμού), Αριστοτέλης Μπάρδης (Αναγέννηση Ψαθοπύργου), Χάρης Μαρής (Διακοπτό).