Αυτό είναι το μέρος που ο Δήμαρχος ούτε καν επισκέπτεται! – Εικόνες ντροπής και πολιτικής ακαμψίας

Ρεπορτάζ: Ηλίας Κυριακόπουλος

Κι όμως υπάρχει ένα σημείο από τα πιο πολυσύχναστα στην παλιά πόλη των Χανίων, που ο Δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, απ’ ότι φαίνεται ούτε καν έχει περάσει από εκεί τους τελευταίους μήνες!

Πρόκειται για τον προαύλιο χώρο της Μητρόπολης, ένας απείρου κάλλους χώρος, από τον οποίο περνάνε καθημερινά χιλιάδες πολίτες και φυσικά τουρίστες. Μέχρι πριν να αναλάβει η δημοτική αρχή Βάμβουκα, ο συγκεκριμένος χώρος αποτελούσε ένα από τα πολλά σημεία αναφοράς τόσο των τουριστών, όσο και των δημοτών. Ήταν ένα μέρος, το οποίο δεν έλειπε από κανενός τη φωτογραφική συλλογή! Αυτά… «last year»!

Τους τελευταίους μήνες ο προαύλιος χώρος της Μητρόπολης έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ, κάτι που δεν τιμά κανέναν και κυρίως τη δημοτική αρχή Βάμβουκα, η οποία απ’ ότι φαίνεται, το «στοίχημα» της καθημερινότητας το έχει χάσει προ πολλού.

Προφανώς, αυτού του είδους η πολιτική ακαμψία αποτελεί τη νέα μόδα στο πολιτικό γίγνεσθαι του τόπου, που μετά την κεντρική πολιτική σκηνή, αντιγράφουν πιστά οι Δήμαρχοι που πρόσκεινται στη νοοτροπία και τις αντιλήψεις των μεγαλοστελεχών της «πρώτη φορά αριστερά»…

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το salos.gr: