Αποκλειστικό: Με ποιον και για ποιο λόγο συναντήθηκε ο Γιώργος Σπανός στα Χανιά; – Ποιες οι επόμενες κινήσεις του προέδρου του Ατρομήτου;

Ο μεγαλοπαράγοντας των πετρελαϊκών εταιριών ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός  βρέθηκε το Σάββατο, στα Χανιά.

Ο λόγος; Καλεσμένος και κουμπάρος στον αρραβώνα δυο καλών του φίλων, του Μιχάλη και της Αγγελικής. Άλλωστε, οι δεσμοί του προέδρου με την Κρήτη είναι αρκετά ισχυροί, αφού η μητέρα του κατάγεται από το νησί.

Το ταξίδι όμως του Γιώργου Σπανού στα Χανιά, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του salos.gr, δεν είχε μόνο αυτό το σκοπό. Ο Γιώργος Σπανός, βρέθηκε με καλούς του φίλους, με τους οποίους είχε πολύωρες συζητήσεις. Για μελλοντικά σχέδια; Για πιθανή ανάπτυξη των επιχειρήσεών του στην Κρήτη; Μήπως οι συναντήσεις αφορούσαν τα νέα πλάνα που έχει για τον Ατρόμητο; Ή μήπως οι συναντήσεις είχαν πολιτικό χρώμα, κάτι που μέχρις στιγμής δεν διαψεύδεται;

Πάντως στο πλαίσιο των επαφών του Προέδρου, ήταν και ο Γιώργος Κονταξάκης, ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην Κρήτη και τα Χανιά, πολιτικός παράγων και «φίλος» του Γιώργου Σπανού, με τον οποίο κάθισαν μαζί στο τραπέζι του αρραβώνα και δαπάνησαν ώρες συζητήσεων. 

Το μόνο σίγουρο έως τώρα, είναι ότι ο πρόεδρος του Ατρομήτου «αγκαλιάστηκε» και τον υποδέχτηκαν θερμά στην Κρήτη, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι, που του ζήτησαν να κάνει την «επόμενη κίνηση.
Spanos_salos.gr2

Spanos_salos.gr1

salos.gr