Απάντηση του ΠΕΑΚ στο δημοσίευμα του salos – Παραδοχή του «λάθους»

Λάβαμε από το ΠΕΑΚ Πάτρας την παρακάτω απάντηση αναφορικά με το δημοσίευμα του salos.gr (δείτε εδώ) που ανέδειξε τα «λαθάκια» της διοίκησης σε σχέση με τις (μη) πληρωμές μελών του συμβουλίου.

Η απάντηση του ΠΕΑΚ:

«Αναφορικά με τα δημοσιεύματα για «αμοιβές που δεν εισπράχθηκαν» από το ΠΕΑΚ ανακοινώνεται ότι, για την οικονομική χρήση του 2016, εκ παραδρομής σε ορισμένα τέως μέλη της Διοικούσας Επιτροπής δηλώθηκαν αμοιβές οι οποίες δεν προβλέπονταν, κάτι που έχει ήδη διορθωθεί εντός των προβλεπόμενων ημερομηνιών».

Επίσης ορίστηκε και η νέα διοίκηση του ΠΕΑΚ, η οποία είναι:

«Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ (Τεύχος ΥΟΔΔ 313/27.06.2017) η απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Γεώργιου Βασιλειάδη με την οποία ορίζονται τα μέλη της Επιτροπής Διοίκησης του «ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΤΡΩΝ» ως εξής:

1.Κανελλάκης Νικόλαος του Ανδρέα επάγγελμα ασφαλιστής, ως Πρόεδρος, με αναπληρωτή τον Τρίγγο Κωνσταντίνο του Ηλία, επάγγελμα αρτοποιός.

  1. Παππά Μαρία του Δημητρίου, επάγγελμα εκπαιδευτικός καθηγήτρια φυσικής αγωγής ως Αντιπρόεδρος, με αναπληρώτρια την Πάλμου Ουρανία του Βασιλείου, επάγγελμα πολιτικός μηχανικός.
  2. Καραχανίδης Νικόλαος του Ιορδάνη, επάγγελμα συνταξιούχος, ως Γραμματέας, με αναπληρωτή τον Κακκαβά Κωνσταντίνο του Ηλία, επάγγελμα καθηγητής φυσικής αγωγής-ελεύθερος επαγγελματίας.
  3. Θωίδης Πολυχρόνης του Χαράλαμπου, επάγγελμα λογιστής – φοροτεχνικός, ως Ταμίας, με αναπληρωτή τον Βαλουξή Χρήστο του Δημητρίου, επάγγελμα εκπαιδευτικός.
  4. Σταθόπουλος Αποστόλης του Ιωάννη, επάγγελμα ιδιωτικός υπάλληλος ως έφορος, με αναπληρωτή τον Κοντο Αναστάσιο του Ευαγγέλου, επάγγελμα συνταξιούχος.
  5. Λαγογιάννη Αγγελική του Θεοδώρου, επάγγελμα λογίστρια, ως Μέλος, με αναπληρώτρια την Τσοκανά – Πολύζου Μαρία του Ευαγγέλου, επάγγελμα λογίστρια.
  6. Ροζής Άγγελος του Νικολάου, επάγγελμα εκπαιδευτικός καθηγητής φυσικής αγωγής, ως Μέλος, με αναπληρωτή τον Κουμανιώτη Νικόλαο του Κωνσταντίνου, επάγγελμα επιχειρηματίας.

Η θητεία των μελών της Επιτροπής Διοίκησης είναι διετής.»