Ανδρέας Μαζαράκης: «Περίμενα μεγαλύτερη διαφορά» – «θα παραδώσω τα κλειδιά της Ν.Δ. στους…»

Ο Ανδρέας Μαζαράκης, ο οποίος αναδείχτηκε νέος πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, με 67 ψήφους έναντι 45, που έλαβε ο συνυποψήφιός του Γιάννης Μάκκας, μίλησε στον τοπικό ρ/σ «Στο Κόκκινο Πάτρας 107,7».

Όταν ρωτήθηκε για το αν περίμενε αυτή τη μεγάλη ομολογουμένως διαφορά που είχε από τον συνυποψήφιό του κ. Μάκκα, ανέφερε αστειευόμενος  «είναι αλήθεια ότι δεν το περίμενα, μη φανεί εγωιστικό, περίμενα μεγαλύτερη διαφορά».

Ο λόγος που θεωρεί ότι τον προτίμησαν οι ψηφοφόροι ήταν ότι, «ο κόσμος διψούσε για αλλαγή. Γι’ αυτό και οι προσδοκίες είναι μεγάλες, όπως και το βάρος της ευθύνης.
Ξεκίνησε μια διαδικασία, υπήρχε αθρόα προσέλευση και συμμετοχή των Νεοδημοκρατών στις διαδικασίες το οποίο πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη. Εκεί φάνηκαν ανεπάρκειες, χωρίς να θέλω να ισοπεδώσω τα πάντα. Οι καιροί είναι δύσκολοι και ο κόσμος πίστεψε σε μένα. Ο κόσμος αναζητά την ανανέωση. Εγώ είμαι εκεί, όχι γιατί προσδοκώ κάτι, αλλά για να ανοίξω τις πόρτες στα νέα παιδιά και να βάλω μπροστάρη σε αυτή την προσπάθεια τη νεολαία. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι τους λοιδόρησαν και δεν τους φέρθηκαν όπως πρέπει, αντίθετα εγώ θα δημιουργήσω μια ενότητα που θα γίνει μαγνήτης προσέλκυσης της νεολαίας κυρίως».

Ως προς τις εσωκομματικές διαδικασίες, ο κ. Μαζαράκης ανέφερε, «οι διαδικασίες τουλάχιστον για τη νεολαία ήταν άψογες. Όλες οι εκλογές που γίνονται, δεν γίνονται όπως θέλω εγώ, ή εσείς, αλλά υπακούν στις εγκυκλίους του κόμματος. Κάποιους τους ενοχλούν οι άψογες διαδικασίες. Είναι τιμή μου, είμαι περήφανος, αν με στήριξε η νεολαία».

Τέλος, ο κ. Μαζαράκης τόνισε, «σ’ αυτά τα νέα παιδιά θα δώσω τα κλειδιά της νέας Νέας Δημοκρατίας. Μαζί με την κοινωνία, με μπροστάρη τη νεολαία.
Όλοι μαζί θα ανεβούμε αυτό τον ανηφορικό δρόμο.
Εγώ είμαι στη λογική του να βοηθήσουμε τον αρχηγό μας να γίνει ένας δυνατός Πρωθυπουργός για τη χώρα».