Αλισσός: Όλα έτοιμα για τον 1ο μαζικό αγώνα δρόμου στη μνήμη του Βασίλη Λάζαρη

Ο πολιτιστικός σύλλογος Αλισσαίων «Πείρος» διοργανώνει την Κυριακή 2 Απρίλη τον 1ο μεγάλο Μαζικό Αγώνα δρόμου προς τιμήν του αείμνηστου πρώην  πρόεδρου του Άνω Αλισσού που χάθηκε πρόωρα Βασίλη Λάζαρη. 

Ο αγώνας γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΤΑΔ Δήμου Δυτικής Αχαΐας, τους προέδρους του Άνω και Κάτω Αλισσού, την Λέσχη Δρομέων «Φαέθων», την Αχαγιά 82 τμήμα στίβου, τον σύλλογο γονέων Αλισσού,  τους πολιτιστικούς συλλόγους Λακκόπετρας  και  Αλυκών. Θα συμμετέχει και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας.

Ο σύλλογος καλεί όλους τους κατοίκους, όχι μόνο των χωριών Άνω και Κάτω Αλισσού, αλλά και της Δυτικής Αχαΐας και τις ευρύτερης περιοχής των Πατρών να τρέξουν και να περπατήσουν.

Οι αγώνες είναι 10 χιλιόμετρα από παλαιό δημαρχείο Λουσικών μέχρι το νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού. Ώρα έναρξης 11:00,  5 χιλιάμετρα  τρέξιμο – περπάτημα από οινοποιείο Παπασταματόπουλος  – Λουσικά μέχρι νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσου.

1 χιλιόμετρο για τα παιδιά  από ιερό ναό Αγίας Τριάδας Άνω Αλισσου μέχρι νηπιαγωγείο Κάτω Αλισσού.

Προσυγκέντρωση για να παραλάβουν οι δρομείς το ειδικό σήμα 10 και 5 χιλιομέτρων και αιτήσεις συμμετοχής για όσους δεν έχουν δηλώσει ακόμη στο dmparmpounes@gmail.com, για να αποστείλετε μέχρι το Σάββατο μεσημέρι, αλλιώς 9:30 στο νηπιαγωγείο του Κάτω Αλισσού όποιος επιθυμεί θα δηλώσει  συμμετοχή, όπου θα υπάρχει προσυγκέντρωση και μετά αφού θα πάρουν το ειδικό σήμα, θα πηγαίνουν με λεωφορεία στα σημεία εκκίνησης.

Ακόμα  για διευκόλυνση των κατοίκων, από την Αστυνομία  της περιοχής  θα γίνουν ρυθμίσεις κυκλοφορίας, και η κυκλοφορία  από 10.00 μέχρι 13.45  στον επαρχιακό δρόμο όπου θα γίνει ο αγώνας δρόμου  Καλαμάκι – Λουσικά – μέχρι Άνω και Κάτω Αλισσό θα διακοπή.

Στο τέλος του τερματισμού θα δοθούν τιμητικές διακρίσεις.

*** Σας περιμένουμε  όλους, ο αθλητισμός είναι υγεία, όλοι μπορούμε να είμαστε εκεί για τον Βασίλη.