Έτοιμο να δεχθεί μικρούς και μεγάλους επισκέπτες το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Με τη βοήθεια του χιονιά, από χθες, σε λειτουργία βρίσκεται η πρώτη πίστα του Χιονοδρομικού «Λητώ», το baby lift για τους μικρούς και αρχάριους χιονοδρόμους καθώς και ο αναβατήρας «Αχιλλέας» για τις βόλτες στον Χελμό.
Από τα Χριστούγεννα είναι ανοικτό και το Chalet «Πάνος Πόλκας», όπου οι επισκέπτες της Πρωτοχρονιάς θα μπορούν να απολαμβάνουν από σήμερα το ζεστό τους ρόφημα, τοπικά και άλλα προϊόντα, σε ένα όμορφο άσπρο περιβάλλον, με θέα τον χιονισμένο βουνό.
Ολοι οι δρόμοι από και προς τα Καλάβρυτα είναι ανοικτοί όμως λόγω του παγετού συνίσταται προσοχή σε όσους κινούνται στις επαρχιακές οδούς Καλαβρύτων – Διακοπτού (μέσω Ι.Μ. Μεγάλου Σπηλαίου), Καλαβρύτων – Πατρών (μέσω Χαλανδρίτσας), Κλειτορίας – Καλαβρύτων (μέσω Λουσών), Κλειτορίας – Καλαβρύτων (μέσω Πριολίθου), Κλειτορίας – Γκούρας (μέσω Λυκουριάς), Καλαβρύτων – Χιον. Κέντρου, Καλαβρύτων – Αιγίου (μέσω Πτέρης), Κλειτορίας – Αροανίας έως και Ψωφίδα (μέσω Αυχένα Πριολίθου) και Ακράτας – Ζαρούχλας, από ΤΚ Βαλιμή έως ΤΚ Ζαρούχλα.
Προσοχή επίσης χρειάζεται σε όσους κινούνται στην Πατρών – Τριπόλεως από Λεβίδι έως τη διασταύρωση Βυτίνας και πιο συγκεκριμένα στην ΕΟ Τρίπολης ο Λεβιδίου – Νεμέας από 47ο έως 51ο χλμ.