Έπιασαν τον δράστη απανωτών διαρρήξεων σε μαγαζιά της Πάτρας

Λάτρης του αλκοόλ που ήθελε και τα… παρελκόμενα χωρίς να ξοδέψει χρήματα, ήταν ο δράστης των αλλεπάλληλων διαρρήξεων σε καταστήματα της Πάτρας που κινητοποίησαν τους αστυνομικούς της Ασφαλείας. Μετά από δυο κλοπές και δυο απόπειρες, τελικά τον συνέλαβαν.

Τα ξημερώματα το Σαββάτου, ο 53χρονος Έλληνας διέρρηξε πρώτα την καφετέρια ενός 35χρονου από την οποία άρπαξε 100 ευρώ και διάφορες φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά. Στη συνέχεια, προσπάθησε δυο φορές να διαρρήξει ένα ζαχαροπλαστείο για να κλέψει τα… συνοδευτικά ώστε να μην απολαύσει το ποτό του «ξεροσφύρι». Όμως, έγινε αντιληπτός και έσπευσε να εξαφανιστεί. Δεν εγκατέλειψε τα σχέδιά τους, πάντως, γιατί λίγο αργότερα κατάφερε να «βουτήξει» διάφορα προϊόντα από ένα περίπτερο κρατώντας απασχολημένο τον 53χρονο ιδιοκτήτη.

Όμως, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς, συνελήφθη και εκτός από τα κλοπιμαία που αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, βρέθηκε στην κατοχή του το κατσαβίδι που χρησιμοποιούσε στις διαρρήξεις. Ο 53χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα.