Άμεση παρέμβαση Νικολάου & Καυκά για τις κατασκηνώσεις της Πλαζ:»θα μας βρει απέναντί του, όπως δεν μας έχει δει ποτέ»

Στον απόηχο του δημοσιεύματος του salos.gr για τις δημοτικές παιδικές κατασκηνώσεις της Πλαζ, δύο δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Χριστόπουλου «Νέα Πόλη», ο Ανδρέας Νικολάου και ο Γιώργος Καυκάς, επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα.

Πιο συγκεκριμένα, αμφότεροι υποστήριξαν ότι τους έχουν ήδη γίνει καταγγελίες για το συγκεκριμένο ζήτημα και πως προτίθενται να το φέρουν στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο τονίζοντας μάλιστα ότι «δεν θα αφήσουν τόσο το Δήμαρχο, όσο και τους συνεργάτες του να «ξεγλιστρήσουν» από το θέμα, μέχρι να δώσουν απαντήσεις»!

Το salos.gr φυσικά συγχαίρει τους δύο δημοτικούς συμβούλους για τα πολιτικά αντανακλαστικά τους, κυρίως δε, για την πρωτοβουλία τους να φέρουν το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Άλλωστε, όπως τόνισαν και οι δύο, «είναι ζήτημα που αφορά παιδιά και δεν θα σταματήσουμε μέχρι να έχουμε στα χέρια μας εγγυήσεις για την ασφάλεια τους. Ο κ. Πελετίδης μπορεί να κάνει ότι θέλει στα επικοινωνιακά και κομματικά του ζητήματα, αλλά όταν μια υπόθεση αφορά την ασφάλεια των παιδιών, θα μας βρει απέναντί του, όπως δεν μας έχει δει ποτέ».

Τονίζουμε ότι περιμένουμε απαντήσεις από τη δημοτική αρχή, αλλά και από τους συναρμόδιους φορείς, οι οποίοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν αυτήν την τόσο σοβαρή υπόθεση.