Άμεση αντίδραση Ιάσονα Φωτήλα στο salos.gr για τα αδέσποτα – «Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, τότε είσαι μέρος του προβλήματος»

Άλλο ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του salos.gr έχει «ταράξει» τα λιμνάζοντα νερά της τοπικής και όχι μόνο, πολιτικής σκηνής. Ο λόγος για το δημοσίευμα με θέμα: «Τα αδέσποτα στο «έλεος» του Δήμου Πατρέων – Θα «σπρώξουν» κάποιες χιλιάδες ευρώ για να αγοράσουν οικόπεδο από ιδιώτη!».

Με αφορμή λοιπόν, το δημοσίευμα του salos.gr ο βουλευτής Αχαΐας με το Ποτάμι, Ιάσονας Φωτήλας, δήλωσε αποκλειστικά στο salos.gr:

«Αν δεν είσαι μέρος της λύσης, τότε είσαι μέρος του προβλήματος»

Το πρόβλημα της φροντίδας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο μας δεν προέκυψε σήμερα. Ο Δήμαρχος ήδη το γνώριζε από τον Οκτώβριο 2015, αλλά μάλλον χωρίς να αντιλαμβάνεται την αμεσότητα επίλυσής του.

Μάλιστα αυτή την καθυστέρηση επίλυσης είχα επισημάνει με ερώτησή μου προς τον αρμόδιο Υπουργό. Η απάντηση; Ότι μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016, τα αδέσποτα ζώα θα βρουν στέγη, θα έχουν τροφή, θα εμβολιάζονται… Η πραγματικότητα; Η λύση ακόμη να έρθει και θύματα είναι οι δημότες και τα αδέσποτα ζώα.

Ελπίζω και εύχομαι μετά το δημοσίευμα του salos.gr κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν ως προς αυτό το πολύ σοβαρό ζήτημα».