Άγγελος Τσιγκρής: «Να αποζημιωθούν οι παραγωγοί της Αχαΐας που υπέστησαν ζημιές, χωρίς εξαιρέσεις και γραφειοκρατικές αγκυλώσεις…»

Με αφορμή τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν από το χιονιά σε καλλιέργειες και ποιμνιοστάσια της Αχαΐας, ο Άγγελος Τσιγκρής βρέθηκε -από την πρώτη στιγμή- στις περιοχές της Αιγιάλειας και της Δυτικής Αχαΐας που επλήγησαν και αντιμετωπίζουν τα εντονότερα προβλήματα.
Ο Άγγελος Τσιγκρής είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αγρότες και κτηνοτρόφους, να συζητήσει μαζί τους και να ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών στις καλλιέργειες, δεσμευόμενος ότι θα είναι πάντα παρών, δίπλα τους για να μεταφέρει τη φωνή τους όπου και όσο δυνατά και επίμονα πρέπει.
Ο Άγγελος Τσιγκρής επεσήμανε ότι βρίσκεται στο πλευρό τους, ότι παρακολουθεί στενά το θέμα και θα πιέσει με όλες του τις δυνάμεις και με τις συνεχείς παρεμβάσεις  του  για την αποκατάσταση των ζημιών και την άμεση αποζημίωση των πληγέντων αγροτών.
Μάλιστα, τόνισε ότι πρέπει να εξασφαλιστούν αποζημιώσεις για όλους τους παραγωγούς που υπέστησαν ζημιές, χωρίς εξαιρέσεις ή γραφειοκρατικές αγκυλώσεις._